Finn butikk

Skytterlinken AS har sitt hovedlager og kontor rett ved Kløfta i Ullensaker kommune, nærmere bestemt i

Rambydalsvegen 505, 2040 Kløfta. Eventuell avtale utenom åpningstid må gjøres på telefon 40 60 30 80.

Skytterlinkens smitteverntiltak

Vi kjører fortsatt med full bemanning. Vi har dessuten det aller meste av varer på lager og fortsatt mottar vi varer som normalt fra våre leverandører.

Kunder oppfordres om å benytte seg av vår nettbutikk www.skytterlinken.no eller sende oss e-post. Men er det kritisk så holder vi fortsatt åpent i butikken fra 10:00 – 14:00 alle hverdager inntil videre.

Det er satt i gang ekstra tiltak ift hygiene, med desinfeksjon av de mest utsatte områdene i butikken, hver andre time. Videre vil all nærkontakt med kunder skje med munnbind og engangshansker. Dette for vår og din sikkerhet.

åpeningstider icon 2

Åpningstider

Man: 10:00 – 14:00, Tir – Fre: 10:00 – 14:00

(Stengt lørdag, søndag samt alle helligdager)

Kart point icon

GPS-kordinater

60.09934º N, 11.18841º Ø

60° 05′ 57.6″N, 11° 11′ 18.3″Ø

Sørfra:

Kjør E6 i retning Gardermoen. Ta av til høyre ved Kløfta. I rundkjøring nummer 2 (den før motorveien retning Kongsvinger) tar du til venstre og kjører Kongsvingerveien. Etter et par kilometer, ta til venstre og følg Rambydalsvegen (fv 457) til du ser bygningene våre på venstre side.

 

Nordfra:

Kjør E6 i retning Oslo. Ta av ved Kløfta og kryss motorveien over brua. I siste rundkjøring før du kan kjøre inn på motorveien til Kongsvinger, ta til venstre og følg Kongsvingerveien. Etter et par kilometer, ta til venstre og følg Rambydalsvegen (fv 457) til du ser bygningene våre på venstre side.

 

Fra Alfhallen:

Kjør ut fra Borgen i retning motorvegen mellom Kløfta og Kongsvinger. Ta av til høyre og følg skilting mot “Myrhus”. Følg denne veien til den stopper i et T-kryss. Ta til venstre her og følg Rambydalsvegen (fv 457). Du vil finne våre lokaler på høyre side av veien etter ca 600 meter.

(Trykk på kartet for flere valg)

  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)