Futeraler, kofferter og bager

Vis som Grid Liste

11 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Geværfuteral
  Ulfhednar® Geværfuteral
  kr 2 390,00
  Kraftig futeral for oppbevaring og transport av inntil 2 stk våpen. Produsert i vannavstøtende Cordura(R), tildekkede YKK glidelåser og hette som trekkes over toppen. Store utvendige lommer. Kan bæres med reim over en skulder, som ryggsekk eller i hank. Molleweb for påmontering av ekstra lommer eller annet utstyr. Utvendig lomme for pussestokk.
 2. Geværkoffert med hjul AW
  Plano Geværkoffert med hjul AW
  kr 2 490,00

  En svært solid koffert for transport. Kofferten har seks låsklakker, hjul og er vanntett. To lag skum i bunnen av kofferten. Det ene kan tas ut og tilskjæres slik at det passer perfekt for ditt gevær og eventuelle deler. Kan ta opp til to våpen. Suveren pris for en koffert av denne kvaliteten. Lengde 133 cm.

  Nettpris på dette produktet inkl Postens ekstra avgift for pakker over 120 cm.

 3. Feltbag
  Ulfhednar® Feltbag
  kr 1 590,00

  Solid og innholdsrik feltbag i slitesterk vannavstøtende Cordura(R). YKK glidelåser. Inni baggen er det en uttakbar veske som forenkler organiseringen selv i en full bag. Bærestropp med sklisikkert materiale mot skulder. Stor sidelomme med uttakbart "bord" trukket med myk amara for småjobber. Flere smarte utvendige og innvendige lommer.

  Inkludert er også flaskeholder, hylsekopp og pussematte. Utvendig er det molleweb oppe og på den ene siden.

 4. Feltbag liten
  Ulfhednar® Feltbag liten
  kr 850,00

  Solid og innholdsrik feltbag i slitesterk vannavstøtende materiale. YKK glidelåser. Bærestropp med sklisikkert materiale mot skulder. Stor sidelomme med uttakbart "bord" trukket med myk amara for småjobber. Flere smarte utvendige og innvendige lommer. Utvendig er det molleweb oppe og på den ene siden.

 5. Geværfuteral Basic
  Ulfhednar® Geværfuteral Basic
  kr 1 490,00
  Et lettere futeral for oppbevaring og transport av våpen. 130 cm lang. Produsert i vannavstøtende materiale. Tildekkede YKK glidelåser. Stor utvendig lomme. Kan bæres med reim over skulder eller i hank. Utvendig lomme for pussestokk.
 6. Dragbag
  Ulfhednar® Dragbag
  kr 2 990,00

  Kombinert matte og futeral. Kan slås ut til total størrelse 200x100 cm. Vannavstøtende Cordura(R), tildekkede YKK glidelåser. Bæres som ryggsekk eller i hank.

  Molleweb for påmontering av ekstra lommer eller annet utstyr. Innvendig lomme for pussestokk som er plassert helt i siden av matten. Avtagbar lomme for tabeller følger med. Leveres også med forlengende matte for tofot. Sklisikker Top-Grip(R) gummi i mattens øvre del. Stropper og holder for løp for låsing av rifle.

  Skuddholder og vanntett lomme for tabeller følger med.

 7. Dragbag Basic
  Ulfhednar® Dragbag Basic
  kr 1 490,00

  En enklere og lettere kombinert matte og futeral. Kan slås ut til total størrelse 190x90 cm. Vannavstøtende materiale, tildekkede YKK glidelåser. Bæres i hank.

  Leveres også med forlengende matte for tofot. Sklisikker gummi i mattens øvre del.

 8. Hurtigstropper par
  Ulfhednar® Hurtigstropper par
  kr 100,00

  2 stk stropper for festing av våpen inne i futeral/dragbag, liggeunderlag på sekk/futeral eller annet utstyr. Kan også brukes til å stramme opp albuer på Ulfhednar skytejakke.

 9. Glidelåsløkker "T" 6 stk
  Ulfhednar® Glidelåsløkker "T" 6 stk
  kr 150,00
  Sett med 6 stk T-kroker. Kan brukes på alle glidelåser på Ulfhednar produkter.
Vis som Grid Liste

11 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 • loyalty PRISLØFTE
 • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
 • security SIKKER BETALING
 • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)