Våre ulike klær

Kurt Eirik Bekkevold
April 19, 2018

Våre ulike klær

Skytterlinken har et stort utvalg skyteklær. Vårt mål er å ha spesialtilpassede jakker og/eller bukser til alle disipliner innen rifleskyting. Våre modeller er unisex og passer både damer og herrer i alle fasonger. Vi kan spesiallage plagg der vi ikke leverer iht skytterens behov. For eksempel størrelser utenfor vårt standardsortiment eller links. Vi tilbyr lokal service og rask ekspedering ved mindre reparasjoner og tilpasninger.

Til skytesporten har vi ulike merker og modeller for en hver lommebok, skytedisiplin eller aspirasjonsnivå! Her er en kort oversikt over de ulike modellene:

Kustermann målsydd skytedress

Dette er noe av det beste man kan eie av skyteklær i dag! Og brukes av noen av verdens beste skyttere. Tysk presisjon og kvalitet! Perfekt passform og gode løsninger er oppskriften på et bedre resultat. Bare de beste materialer, og sammen med Skytterlinken har de en egen modell spesielt tilpasset for DFS-skyting.  Vi leverer også ISSF-godkjente klær.

Klærne fra Kustermann leveres kun sydd etter mål (skreddersøm) og det finnes et stort utvalg i farger å velge fra. Les mer her.

Startline standard skytedress

Startline er vår billigste modell. Denne anbefales til nybegynnere eller andre som er på utkikk etter en fullgod jakke og/eller bukse til en billigst mulig pris. Startline fås fra størrelse 32 til og med 56. Ikke links.

Dobbel kanvas, myk amara i skulder og på armer, gummi på albuer, bak og knær, metallknapper og YKK® glidelås.

Skytterlinken standard Juniorjakke

Denne anbefales til unge skyttere i vekst. Jakkene er lagt inn i lengde, armlengde og i omkrets og kan gradvis utvides etter hvert som skytteren vokser. Juniorjakken fås fra størrelse S til og med XL. Også links.

Dobbel kanvas, myk amara i skulder og på armer, Top-Grip® gummi på albuer, metallknapper og YKK® glidelås. Skinn detaljer.

Nemesis standard skytedress

Våre mest populære standardklær som stadig blir bedre. I denne modellen spares det ikke på noe og alle nye innovasjoner tas med! Nemesis fås fra størrelse 44 til og med 60. Også links.

Et lag kanvas og et lag ”Fusion” (gummiert kanvas) for økt stabilitet og holdbarhet. Myk amara i skulder, skinn detaljer, Top-Grip® gummi på albuer, bak og knær, metallknapper og YKK® glidelås. Buksa har 3 glidere bak hvert bein for bedre låsing av bein i for eksempel knestående, komfortabel fløyel i linning og mykt parti foran nede på beinene og i skrittet. Jakke har knekkpunkter for mer stabile og avslappede stillinger.

Skytterlinken feltdress

Til felt er det viktig at klærne er vannavstøtende og vindtett, er lett å rengjøre og mykere å bevege seg i. Skytterlinkens feltklær er akkurat det.  Feltklærne fås fra størrelse 46 til og med 60. Lagerføres ikke i links, men kan spesiallages mot et lite tillegg i prisen. Noe leveringstid må påregnes.

Et lag kanvas og et lag værbestandig nylonkanvas utvendig, myk amara i skulder, Top-Grip® gummi på albuer, metallknapper og YKK® glidelås. Buksa har stretch bak knærne og glidelås på siden.

Skytterlinken jaktfelt-jakke

Jaktfeltjakken er spesiell! Hele jakka er bygget opp/konstruert for å gi maksimal støtte ved skyting stående med lang arm. Også spesielt tilpasset for sittende skyting fra stubbe. Praktisk lukking ved hjelp av stropper (5 stk) sikrer perfekt tilpasning uansett kroppsfasong eller hvor mye klær man har under. Stroppene kan også strammes opp for optimal støtte i skytestilling. Jaktfeltjakken fås fra størrelse S til og med XXL. Lagerføres ikke i links, men kan spesiallages mot et lite tillegg i prisen. Noe leveringstid må påregnes.

Et lag kanvas og et lag skinn utvendig, trippel kanvas i midtre del av rygg, myk amara i skulder, Top-Grip® gummi på albuer, YKK® glidelås.

Ulfhednar PRS-jakke

Jakken er myk som en hvilken som helst allværsjakke men gir god støtte i ulike skytestillinger og posisjoner. Passer godt til ulike former for dynamisk skyting, PRS, langhold og jakt. Praktisk lukking ved hjelp av stropper (5 stk) sikrer perfekt tilpasning uansett kroppsfasong eller hvor mye klær man har under. Stroppene kan også strammes opp for optimal støtte i skytestilling. Jakken fås fra størrelse S til og med XXL og kan brukes for både høyre- og venstrehendte. Glidelåser i albuehule og i armhule for lufting eller oppstramming av jakken. Mulighet for reimkrok på begge skuldre. Molle på rygg og på siden for feste av lommer og utstyr. Det er borrelås nederst på begge underarmer for montering av klokker, tabeller eller annet.

Et lag myk kanvas og et lag værbestandig Cordura® utvendig, myk amara i begge skuldre, Top-Grip® gummi på albuer, YKK® glidelåser.

Les også

  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)