Personvernerklæring 25.05.2018

Nettstedet skytterlinken.no eies og driftes av Skytterlinken AS med Org.nr. 988 721 719, Rambydalsvegen 505, 2040 Kløfta.

Formålet med denne personvernerklæringen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på skytterlinken.no og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Skytterlinken bryr seg om personvernet ditt, og vi ønsker å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vårt mål er å følge alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og behandler

Skytterlinken behandler de personvernopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet gjennom informasjonskapsler (cookies). Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  • Gjennomfører kjøp på skytterlinken.no: navn, e-postadresse, kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, adresse, IP-adresse, fødselsnummer og ditt telefonnummer. Vi gjør oppmerksom på at kredittkortinformasjon og personnummer ikke oppbevares av Skytterlinken, dette blir behandlet av Svea Finans. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.
  • Registrering, lagring og rapportering av personopplysninger i medhold av våpenforskriften. Navn, dato, opplysninger tillatelse, våpen og ammunisjon. Behandlingen skjer på grunnlag av en rettslig forpliktelse.
  • Opprette og administrere bruker på "Mine sider". Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke brukeravtale med deg.
  • Sende ut nyhetsbrev, tilbud og informasjon. Navn og e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke. ­
  • Svare på henvendelser på kundeservice. Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe kunden.
  • Sikre gode kundeopplevelser på skytterlinken.no ved bruk av informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies her https://www.skytterlinken.no/cookies/. Behandlingen av dine personopplysninger skjer på grunnlag interesseavveining.

 

Databehandlere

Skytterlinken AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart.

Flere selskaper bidrar i å behandle kundeopplysninger. Etter personopplysningsloven, er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Skytterlinken AS i henhold til databehandleravtaler med Skytterlinken. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

(Kundeservice og regnskap utføres i Skytterlinken AS.)

  • Magento 2 – vår netthandelsplattform.
  • Svea Finans – for fakturabetaling, delbetaling, Visa- og Mastercard-transaksjoner
  • Trollweb – for drifting av nettstedet.
  • Visma eAccounting – for regnskap.
  • Cargonizer – for håndtering av leveringsforespørsler.
  • Mailchimp – for nyhetsbrevutsendelser.
  • Facebook – for annonsering.
  • Google Analytics – for markedsanalyse og måling.

Alle transaksjoner som blir foretatt på nettstedet går gjennom vår partner på betalingstjenester Svea Finans. Les mer om personvern hos Svea her.  Vi gjør oppmerksom på at kredittkortinformasjon og personnummer ikke oppbevares av Skytterlinken, dette blir behandlet av Svea Finans.

Annonsering via Google Analytics målrettes basert på kundens interesser, demografi og tidligere bruk av nettstedet. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her.

 

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger som vi behandler i forbindelse med salg eller kjøpsavtale du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger knyttet til Skytterlinkens oppfyllelse av rettslige forpliktelser, slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt, som for eksempel plikt til å føre regnskap eller plikt for forhandlere til å føre fortegnelser etter våpenforskriften.

 

Endringer i personvernerklæringen

Skytterlinken forbeholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne personvernerklæringen, i den grad det er nødvendig for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernerklæringen skal publiseres på nettstedet.

 

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss på kundeservice via e-post til info@skytterlinken.no. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og kan når som helst endre disse, og du kan se din kjøpshistorikk på i nettbutikken (gjelder kun kjøp gjennomført når du har vært innlogget).

Alle våre nyhetsbrev inneholder en mulighet for deg som kunde å avregistrere deg fra videre markedsføring via e-post. I våre nyhetsbrev vil linken for avregistrering som regel være plassert nederst i e-posten. Eller så kan du ta kontakt med oss på kundeservice via e-post til info@skytterlinken.no.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du har ingen plikt til å gi Skytterlinken dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra Skytterlinken, er behandling av dine personopplysninger en nødvendig forutsetning.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no.

  • loyalty PRISLØFTE
  • sentiment_very_satisfied FORNØYDE KUNDER
  • security SIKKER BETALING
  • local_shipping RASK LEVERING (2-4 DAGER)